Nyhedsbrev juli måned 2024

Generalforsamling - Årskontingent - 1. hjælps kursus

Juli 2024

TRIF Senior 60+

Hej alle

En sommerhilsen til jer, - i går hedebølge, - i nat og til morgen lidt vådt (her 48 mm), med en alt for våd Seniorlund til følge og ikke mulighed for krolf for de, der kom.

Godt, det ikke var den dag vi skulle have Krolf Træffet, - det blev afviklet i almindeligt sommervejr med 120 glade spillere, 4 TRIF’ere på podiet, (godt gået), udsolgt af lotteri, en god dag.

Det er snart tid for den årlige generalforsamling, - der i år finder sted i Rønde Idrætscenter, torsdag d. 22. august efter formiddagens aktiviteter, og af hensyn til efterfølgende bespisning tilmelding og betaling heraf, kr. 50.-,  senest torsdag d. 15 . august, tilmeldingsskema ligger i Huset.

Dagsorden vedhæftes månedsbrev.

Husk forinden og gerne snarest at indbetale kontingent , der mangler stadig en del, -      

  1. 150.- til TRIF og kr. 130.- til Senior 60+.

Da Mona (desværre), har besluttet at stoppe som sekretær i bestyrelsen, vil det være dejligt om en ny Gå’er vil tage tjansen.

Mandag d. 19. august kl. 12.45 og 13.45 afholder Ellen Møller fra hjerteforeningen 2 gange et ½ times kursus i 1. hjælp, det afholdes i Huset, der er kaffe og kage, håber rigtig mange vil tilmelde sig, det er ganske gratis. Liste til tilmelding ligger i Huset.

Det er sommerferie og feriegæster i alle aldre er velkomne.

Vi har et par  arbejdsopgaver, der venter, - Huset trænger gevaldigt til en gang maling, det råber Gori Gori, hvem vil være formand for det??.

Der er også problem med vand fra tagrenden, rørene i skoven er gået fra hinanden, har prøvet at reparere, men mislykket, det er en 2 mands opgave ½ time – i tørvejr.

Vi ses til FRISK LUFT – BEVÆGELSE og FORNØJELSE

Med venlig hilsen

Søster